Skräddarsydda , lösningar , för dig ,

Stricct concierge är vår mest personliga och exklusiva tjänst som hjälper dig att få tiden att räcka till.

För att ditt resande alltid ska kännas tryggt och vara på dina villkor med den bästa servicen. Därför utgår vi alltid efter samlad kunskap och insikter om just ert bolag för att optimera resandet på bästa sätt.

Vi eftersträvar alltid ett snabbare, smartare och mer klimatanpassat resande.

Vi tillhandahåller bland annat skräddarsydda affärsresor, offertframtagning, aktivits- och tidsplanering, bokningshantering, personlig resesupport, uppföljningshantering

Vår mission är förankrad med vår passion, prestation och hållbarhet.

Vi skräddarsyr din resa och samlar allt på en och samma faktura

Att känna trygghet både hälsomässigt & ekonomiskt är viktigt, därför erbjuder vi ett unikt specialanpassat pandemiprogram för minskad smittspridning. Tryggheten i resan är speciellt viktig under svåra perioder. Vi hjälper till att hitta både rätt anpassad plats och miljö för att möjliggöra & underlätta inför fysiska gruppmöten.

Resemedel, hotell & aktiviteter specifikt anpassade för just Ert företag. Stricct specialiserar sig på att vara så flexibla & anpassningsbara som möjligt. Med en 24h Concierge-service & erfarna personliga resekonsulter håller vi en hög tillgänglighet & snabb respons på Era frågor och önskemål.

Contact
DIN RESA ÄR VÅR PASSION

UPPGRADERA DINA AFFÄRSRESOR REDAN IDAG

För stora och små företag

affars@stricct.se

För förbund och organisationer

sport@stricct.se

Events, gruppresor och konferenser

grupp@stricct.se

Contact