Affärsjet är det , bästa sättet , att resa om , du vill ha , maximal bekvämlighet

Vilken tid vill du starta på hemresan? Vi är redo när du är! Du bestämmer tiderna, och skulle du önska att ändra dem, gör då så! Vi är flexibla.

Tidseffektivitet och en njutbar flygning, det är vad vi erbjuder. Om så önskas tar vi hand om och samordnar hela transportkedjan; Limousine – Flyga – Limousine – Hotell. Vi ser även till att ni blir upphämtade så nära flygplanet som möjligt, ofta precis bredvid. Ombord på flygplanet serveras alltid catering efter önskemål samt en mängd olika drycker. Vi tillhandahåller även ett flertal av de mest populära tidsskrifternas senaste utgåvor samt dagsaktuella tidningar.

Stricct är en affärsresebyrå som erbjuder den bästa personliga servicen och komforten. Hos oss kan ni boka ert resande med exempelvis eget flygplan, helikopter och privatchaufför. Vart och när du vill åka bestämmer ni, vi löser allt med den absolut högsta servicenivån. Genom Striccts globala nätverk och erfarenhet hittar vi alltid rätt reselösning med det lilla extra, där ni har personlig concierge service dygnet runt.

  • Affärsjet
    Privatflyg
  • Hellikopter
    Privatflyg
  • Premiumbil
    Privatchafför

För bokning av affärsjet och premiumresande.

affars@stricct.se
+46 (0)8 764 7000

Contact
DIN RESA ÄR VÅR PASSION

UPPGRADERA DINA AFFÄRSRESOR REDAN IDAG

För stora och små företag

affars@stricct.se

För förbund och organisationer

sport@stricct.se

Events, gruppresor och konferenser

grupp@stricct.se

Contact