Vi är , stolta över , samarbetet med , Skidskytteförbundet

Vi tar med er på oförglömliga upplevelser och resor över hela världen!

Kombinationen evenemangsresor och skidskytte kommer att leda till magi

Efterlängtat samarbete

Vi på Stricct Travel är självklart oerhört stolta över detta nya samarbete. Att får vara med och bidra till svenskt skidskytte känns väldigt inspirerande och roligt. Intresset för skidskyttet ökar och att under kommande säsonger även vara med och skapa resor där man få se denna spännande sport live ska bli så roligt. Vi på Stricct fortsätter vår satsning inom svensk idrott säger Johan Wallertz på Stricct Travel.

Vi är glada att Stricct Travel bidrar med sin expertis för att möjliggöra att svenska skidskyttesupporters kan få uppleva skidskyttemagi live, säger Rikard Grip, Generalsekreterare på Skidskytteförbundet. Stricct Travel, har stor erfarenhet av den här typen av arrangemang och vi ser mycket framemot det här samarbetet.

Upplev skidskytte live!

Parterna kommer tillsammans att utveckla olika typer av evenemangsresor med skidskytte som tema. Intresset för att uppleva skidskytte i verkligheten har ökat markant de senaste åren och stämningen på många av de stora skidskytteorterna är något som många vill uppleva.

Stricct Travel kommer också att supporta Skidskytteförbundet med samtliga resebokningar under året. Det tuffa världscupprogrammet ställer höga krav på en effektiv reselogistik och här är framförhållning och ekonomisk hushållning framgångsfaktorer.

Om Stricct Travel

Vi är en resebyrå med över 30 års branscherfarenhet. Stricct Travel arrangerar resor till företag, föreningar och förbund. Alla typer av kunder premieras hos oss med största leveranssäkerhet. Värdesätter ni också professionalitet och service? Välkommen att höra av er med en förfrågan. Vi tar med er på oförglömliga upplevelser och resor över hela världen!

Kontaktpersoner

Johan Wallertz, Sticct Travel
Tel 070-422 23 02
E-post johan@stricct.se

Teodor Peterson, Svenska Skidskytteförbundet
Tel 070-272 09 32
E-post teodor.peterson@skidskytte.se

"Vem var det egentligen som sa att man inte ska blanda affärer och nöjen?"

Contact
DIN RESA ÄR VÅR PASSION

UPPGRADERA DINA AFFÄRSRESOR REDAN IDAG

För stora och små företag

affars@stricct.se

För förbund och organisationer

sport@stricct.se

Events, gruppresor och konferenser

grupp@stricct.se

Contact